Amiga Bruidsmode
Nieuwstraat 5 , 4811 WX BREDA

  076-5436600   |     www.amiga.eu   |     admin@amiga.eu

bruidsmode

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

Amiga is een professionele, sfeervolle bruidsmodezaak in het hartje van Breda.
Bij Amiga sta jij als bruid centraal en adviseren we je graag bij het uitzoeken van de jurk voor de ene bijzondere dag in je leven, je trouwdag!

In een aangename sfeer bespreken we jouw wensen en ideeen. Onze deskundige, professionele adviseuses helpen je bij het vinden van de ultieme bruidsjurk. In onze bruidsmodewinkel hebben we alle accessoires (zoals bruidsschoenen, sluiers en bruidslingerie), om jou voor jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Ook kun je vertrouwen op onze zeer ervaren en gespecialiseerde coupeuses die, waar nodig, jouw bruidsjurk op jouw maat kunnen perfectioneren.

Amiga is de bruidsmodezaak voor de kritische moderne vrouw. Met trots kunnen wij zeggen dat wij aanstaande bruiden uit geheel Nederland (waaronder ook bekende Nederlanders) mogen kleden.


Openingstijden

Maandag: 12.00-17.30 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 9.00-17.30 uur
Zondag: 11.00-17:00 uur


Garanties van CBW-erkend

  Veilig aanbetalen

  Onpartijdige klachtenafhandeling

  14 dagen recht op herkeuze

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende bruidsmodewinkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. En een beetje zekerheid kunt u wel gebruiken tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft! Het is allemaal al spannend genoeg, toch?

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering en levertijd.

Download hier