Weggemans Bruidsmode
Wilhelminastraat 108 , 7811 JP EMMEN

  0591-612742   |     www.weggemans.nl   |     info@weggemans.nl

bruidsmode

Binnenkijkers

  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker
  • binnenkijker

intro afbeelding

Weggemans is een sprankelend en dynamisch familiebedrijf. Vol passie en enthousiasme ontvangen wij bruiden bruidegommen en feestgangers uit heel Nederland. Wij zijn er trots op dat wij dat vertrouwen al bijna 80 jaar van vele bruiden en bruidegommen krijgen en ze bij ons hun trouwkleding of feestkleding aanschaffen, hierdoor wordt vaak binnen families onze naam doorgegeven wanneer er een heuglijk feit aan zit te komen in de vorm van een huwelijk of een ander bijzonder feest.
Wij zijn een bedrijf met een zeer persoonlijke benadering en willen dat de klant zich bij ons thuisvoelt. Ook zijn wij een van de weinige bedrijven die nog maatkleding levert en eigen ontwerpen op de markt brengt. De know how en ook de persoonlijke adviezen worden door onze klanten zeer gewaardeerd


Openingstijden

Maandag 13.00-17.00 uur
Dinsdag 09.30-17.30 uur
Woensdag 09.30-17.30 uur
Donderdag 09.30-21.00 uur
Vrijdag 09.30-17.30 uur
Zaterdag 09.30-17.00 uurGaranties van CBW-erkend

  Veilig aanbetalen

  Onpartijdige klachtenafhandeling

  14 dagen recht op herkeuze

Lees verder  
Koop zeker, Koop CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende bruidsmodewinkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. En een beetje zekerheid kunt u wel gebruiken tijdens de voorbereidingen van uw bruiloft! Het is allemaal al spannend genoeg, toch?

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering en levertijd.

Download hier