1. Goed nieuws! Vind CBW-erkend garanties op Theperfectwedding.nl

CBW-erkend is een samenwerking aangegaan met bruidsmode platform The Perfect Wedding. Een platform waar maandelijks 300.000 toekomstige bruidjes zoeken naar bruidswinkels, locaties en meer.

Als toekomstige bruid kun je bij het zoeken naar je ideale jurk nu ook filteren op de woorden "Aanbetalingsregeling en Omruilgarantie". Hiermee filter je op alle CBW-erkende winkels die een erkenningsregeling hanteren met 3 garanties. Het gaat hierbij om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en 14 dagen recht op herkeuze.  

Reden voor de toevoeging van de filters is met name het feit dat volgens The Perfect Wedding potentiele bruiden veel waarde hechten aan garantie en de mogelijkheid tot ruilen.

Lees hier meer informatie over de omruilgarantie en aanbetalingsgarantie


2. Faillissement De Bruidsmodezaak in Rosmalen

Bruidsjurken gered, daarom CBW-erkend!

Update over uitlevering

Op 2 mei 2017 heeft de rechtbank Oost-Brabant het faillissement van De Bruidsmodezaak B.V. te Rosmalen uitgesproken met benoeming van mr. F. Ortiz Aldana tot curator.

Er is geen reden om u zorgen te maken. De Bruidsmodezaak is aangesloten bij de Stichting Garantieregelingen CBW (CBW-erkend).

Als u een jurk heeft aanbetaald die al is geleverd en bij De Bruidsmodezaak in de winkel hangt, dan krijgt u op zeer korte termijn bericht over wanneer u deze kunt ophalen tegen betaling van het restant. Daarbij wordt rekening gehouden met uw trouwdatum.

Als u een jurk heeft besteld die nog niet aan De Bruidsmodezaak is geleverd, dan kunt u een beroep doen op de “CBW-erkend” aanbetalingsgarantie. Deze houdt - kort gezegd - in dat een andere CBW-erkende bruidsmodezaak de aanbetaling verrekent bij een nieuwe aankoop in hun winkel. Meer informatie over de spelregels van deze garantie vindt u hier. 

Alle bruiden hebben, als het goed is, bericht gekregen van de curator. Mocht dat niet zo zijn, neem dan even contact met ons op. Voor meer informatie kunt u bellen met 088-9730610 of mailen naar info@cbw-erkend.nl.

Wij vertrouwen erop dat CBW-erkend winkels op tijd uw trouwjurk kunnen bezorgen! 

 

Bericht 1

Vrijdag 21 april is het faillissement van De Bruidsmodezaak in Rosmalen aangevraagd. Mogelijk heeft u hier ook bericht van gehad.

Naar verwachting zal volgende week dinsdag het faillissement worden uitgesproken. Op dat moment wordt er een curator benoemd. De curator zal op dat moment beslissen wat er met de lopende orders zal gaan gebeuren. De lopende orders zijn ook bij ons bekend.

Een deel van de lopende orders hangt al in De Bruidsmodezaak te Rosmalen. Wij verwachten dat deze order zullen worden uitgeleverd. Een ander deel van de orders is nog in bestelling bij de leveranciers. Wij verwachten dat deze orders niet direct door de curator zullen worden uitgeleverd. Voor de orders gaan wij een oplossing zoeken, zodat u alsnog op tijd uw bruidsjurk heeft. Het uitgangspunt is daarbij dat de door u bestelde jurk wordt uitgeleverd.

Vooralsnog vragen wij u om de uitspraak van het faillissement af te wachten. Mocht u namelijk al elders een andere jurk bestellen, dan vervalt uw recht op de aanbetalingsgarantieregeling en kunnen wij u niet verder helpen. Wij gaan u in de week van 8 mei nader informeren over het faillissement en de uitlevering van uw jurk.

De volgorde is nu:

  1. Het faillissement wordt uitgesproken en er wordt een curator aangesteld.
  2. De curator laat zich uit over uw order (hij levert uit of niet).
  3. Als daar duidelijkheid over is meldt u zich bij ons met een beroep op de aanbetalingsgarantie.
  4. U krijgt van ons een verklaring, waarmee u zich meldt bij een andere CBW-erkende bruidsmodewinkel.
  5. De bruidsmodewinkel gaat zich inspannen om de door u bestelde jurk bij de leverancier te krijgen en levert uit tegen betaling van de rest van de koopsom.

Voor meer informatie over de garantieregelingen klik hier.